Even voorstellen

Ik kan er niks aan doen, ik vind auto’s gewoon leuk. Maar na de auto technische school en een paar eerste baantjes, ontdekte ik bij Saab mijn echte passie. Klantgericht adviseren. En wat je echt leuk vindt ga je vanzelf verbeteren. Luisteren, aanvoelen en me inleven in jouw wensen. Die betrokkenheid leidt tot tevreden klanten en dat geeft ontzettend veel voldoening.

Daarnaast zijn de meeste autobedrijven gericht op ‘zo snel mogelijk zo veel mogelijk auto’s in de markt drukken’. Dat is niet mijn ding. Vandaar dat ik als automakelaar mijn eigen bedrijf ben begonnen. Als 100% onafhankelijke autoadviseur met 30 jaar ervaring in het leveren van jouw ideale auto.

Welkom bij Lohmann’s AutoSelect!

Als ervaren autoadviseur begeleid ik nu mensen bij de AANKOOP van hun (volgende) auto. Functioneel of een jarenlange droom, mijn belang is alleen úw belang.

Voorkom een miskoop! Kies voor de beste prijs zonder zorgen! Bespaar tijd en irritatie, omdat u bij elke garage opnieuw uw verhaal moet doen. Vertel mij uw wensen en kies voor vakkundige selectie, kwaliteitscontrole én onderhandelingen. Met service op maat, tot zelfs na de transactie.

Het kopen van een auto wordt weer leuk!

Klassiekers & droomauto’s

Als autoliefhebber heb je het zwaar. Er zijn zoveel leuke auto’s! Zoveel verschillende stijlen, geluiden, geuren en andere emoties. Mijn ouders reden Renault. Mijn vader ging van 4CV naar 16TX en 30TS en mijn moeder reed R4 tot we samen een Citroën Traction Avant kochten. Maar ik zal jullie een volledige opsomming besparen …

In 1984 reed ik voor het eerst van mijn leven in een Alpine A310 en dat is nooit meer goed gekomen. Een polyester auto met zoveel kracht. Zo lichtvoetig, zo laag, zo chique sportief, het mooiste dashboard ooit. Al kom ik er na 35 jaar iets minder makkelijk in en uit, nog steeds is deze Alpine mijn grote autoliefde!

Maar ook bij klassiekers heb je te maken met aanbieders van allerlei pluimage. En gepassioneerde liefhebbers hebben niet altijd alle auto technische vakkennis. Graag ben ik je behulpzaam met een aankoopkeuring, auto import, transport van jouw droomauto naar Nederland, BPM aangifte, RDW import keuring en het verkrijgen van een Nederlands kenteken.

Ook hier geldt, helder afspraken vooraf. Maatwerk.

Ik verheug me op jouw bericht!