Kwaliteitscontrole op locatie

Een leuke tweedehands auto vinden lijkt simpel, met al die occasion portalen en ál die auto’s. Maar waar selecteer je op?

  • De goedkoopste tweedehands auto, op maximaal 75 km van jouw woonplaats? De goedkoopste occasion biedt meestal de minste zekerheid. Wat zijn de risico’s? Wie doet de kwaliteitscontrole?
  • Een occasion met Bovag garantie, maximaal 50 km ver? Hoeveel maanden garantie neem je dan en wat zijn de kosten die erbij komen?
  • Een gebruikte auto bij je huidige garage? Keuze uit 15 of 200 occasions?
  • De kleur? De mooie foto’s?

Tja, maar wat dan?

Vraagje tussendoor. Koopt u een huis ook zelf? Of maakt u daarbij graag gebruik van de expertise van een vakman, een makelaar o.g.? Waarom dan geen vakman gebruiken bij aankoop van een goede, betrouwbare, eerlijke occasion? Een automakelaar.

Zo had ik deze week contact met iemand over een zuinige auto met genoeg ruimte voor zijn jonge gezin. En voor niet teveel geld, maar wel betrouwbaar. Op basis van zijn wensen selecteerde ik 5 occasion uit de 1904 beschikbare goedkopere stationcars in Nederland. En de voorkeur ging uit naar een Skoda in Sijbrandaburen … Een leuk dorpje in Friesland, op 130 km van zijn woonplaats.

Geen probleem. Dit is zijn ideale auto, áls hij goed is. Gezorgd voor optimale informatie vooraf, de auto gereserveerd en vandaag op locatie een uitgebreide kwaliteitscontrole gedaan. Prima auto! Een onafhankelijk Auto-Rapport van 4 pagina’s is standaard bij mij, dus je weet wat je koopt. Laatste onderhandelingen en afwikkeling verzorgd, helemaal blij met zijn aankoop. Zonder gedoe, met optimale informatie en onafhankelijk advies op basis van 30 jaar ervaring in de autobranche.

Wilt u ook professionele hulp bij de aankoop van een passende, betrouwbare, gebruikte auto? Welkom bij Lohmann’s AutoSelect! De nieuwe manier van een auto kopen.